Voorwoord

We wensen jullie en  uw ganse familie een gezond,  voorspoedig  en
vreugdevol 2023    met  uiteraard  heel  veel  mooie  onvergetelijke
wandeltochten. Voor alle zieken hopen wij op een spoedig beterschap en herstel. Na de vervelende coronaperiode hopen we eindelijk terug op een normaal verloop van het wandeljaar.

 

Nu 2022 achter ons ligt willen we toch  een korte balans opmaken van het afgelopen jaar. Onze eerste tocht in januari moesten we noodgedwongen annuleren. Gelukkig werd het daarna veel beter en konden we de rest van ons jaarprogramma afwerken. We noteerden  8.192  deelnemers aan onze 6 tochten, een gemiddelde va n 1.365. Onze Sloebers deden ook flink hun best in 2022. Daardoor promoveerden we in het clubkampioenschap van de vierde naar de derde afdeling. Proficiat  Wij zijn daar heel trots op.

 

Bij de hernieuwing van het lidmaatschap op 26 november daagden heel wat trouwe Scheldestappers op. Het werd een drukke en gezellige bedoening  De sfeer en de ambiance was in elk geval een heel stuk beter in vergelijking met vorig jaar toen corona nog op onze zenuwen werkte. Na de Bavotocht hadden we al 257 leden die hun lidmaatschap hebben vernieuwd.

 

We bedanken ook onze sponsors voor  hun  financiële  steun.  Ook  hen  wensen  wij  een succesvol 2023 toe. Aan onze leden vragen we om zoveel mogelijk aankopen bij onze sponsors te doen.

Het bestuur is ondertussen niet bij de pakken blijven zitten. We voorzien terug   7 mooie wandeltochten. Als nieuwjaarscadeau moeten de Sloebers geen startgeld betalen op onze  tochten in 2023. Laat je echter bij elke start inscannen. Anders ben je niet verzekerd en word je ook niet meegeteld in de uitslag !!

 

We voorzien ook 6 mooie busreizen dit jaar. De eerste gaat al door op  zondag 19 februari naar Vlaams-Brabantse Berg.

Beste Scheldestappers, schrijf u tijdig in voor het komende leden-feest op zaterdag 11/2/2023. Ambiance verzekerd ! (zie verder).

 

We verwachten jullie allemaal aan de start op zaterdag 14 januari in Kruishoutem, onze eerste tocht van het jaar en tevens een viggaaltocht.

Nieuwe leden zijn nog steeds welkom. Tot binnenkort.